VILKEN ÄR BÄST ?

RÖSTA PÅ DEN SOM ÄR BÄST ? :)<3



- "nummer 1"

.. eller ..




- "nummer 2"

kommentera numret! ♥


God Jul

hejhej sötnosar! idag får ingen sitta vid datan hos min moster men nu är jag inte där då får jag sitta ett tag. Asså min mamma har inte gått upp än men hon kommer snart göra det tror jag nog för då ska vi öppna julklapparna som jag och syrran fått av dom fast på julklapparna står de God Jul och vårat namn och sen önskar Tomten men jag tror inte på tomten så jah... men de är inge fel att tro på tomten var och en väljer om den vill tro eller inte..

Jag ville bara säga God Jul och Gott Nytt År..!












DAGENS JUL-LÅT








video








Dagens Outfit







Vart med älskling ;) <3

biiildeer;)<3



Bilder på mejj <3









Julspel:)

hejhej sötnosar! idag har jag haft Julspel det gick jätte bra och var otroligt nervöst men de var några som sjöng fel imorgon är de för skolan piinsamt juh men ändå hoppas de går bra för mejj och för alla andra...







Tråkigt-.-

ingen kommenterar nästan min blogg men såklart jag är inte känd eller så men vill ha lite mer kommentarer om ni vill hjälpa mig kan ni skriva vad ni tycker jag ska skriva lite mer om vad ni vill veta och sånt snälla behöver eran hjälp :D bilden ser nog hemsk ut..

-Luundqviist-

söta bilder

Jobbig dag !

hejhej idag så hade vi svenska på morgonen  efter rasten hade vi slöjd och sen SO-prov jag var nervös det gick inte direkt som jag hade trott.. men nu sitter jag på southaside och väntar på att kassan ska funka så jag kan köpa dricka *hoppas den funkar snart igen*. Jag har tråkigt det finns inte så mycke att göra just nu..

-Lundqviist-




FÖR IKVÄLL

hejhej sötnosar! tänkte skriva innnan jag går i sängen och gör annat pappa ska snart ha datan han måste kolla en sak typ. Men jag bakade kokosbollar med Åsa det var jätte kul dom var ganska goda faktiskt jag hade inge recept men kunde de utan till de var juh bra iaf tyckete båda inte för att jag bakar så jätte ofta men ibland när jag har lust och orkar och har tid för nästan alla vet juh att skolan måste gå före allt annan inte för att man ska strunta i allt annat men om man har läxor se till att göra dom då istället för att bara gå till kompisen fast man har läxor de var lite om skolan. Nu har jag gjort en avslutar text istället för -Luundqviist- Här kommer den.





Saknar dejj !

Hejhej jag saknar dejj Izabella Nilsson det har nästan gått ett år innan vi träffades vill bara säga att jag saknar dejj sjukt mycket det finns ingen som saknar dejj mer än mejj







-Luundqviist-

SOUTHSIDE

hejhej nu sitter jag på southside  och sitter vid en data. De är inet så kul men ändå idag har jag varti skolan stannade llite på läxhlälpen hade inte läxor men gjorde det ändå det var kul och idag i skolan så har jag och några andra i klassen har gjort en låt som vi håller på att skriva med.. nu måste tyvär jag gå..
söta bilder

-Luundqviist-



söta bilder

RSS 2.0