Jobbig dag

Asså idag väckte dom mig! för dom skickade sms till mig redan kl 7 kl halv 1 ska jag på kalas hos två tvillingar jobbigt måste stressa hem är hos emma ska cykla hem vet inte när jag ska börja kanske kl 11.00




-Luundqviist- Miss you Åsa and Kimberly and Ellin


INGEN RUBRIK!!

Hejhej sötnosar! asså idag har de vart en av mina sämsta dagar i livet har haft så himmla tråkigt i skolan I HATE SCHOOL (STAVNING) kanske rätt på stavningen gissade bara på de ordet men aja strunt i de alla skriver fel ibland ! men imorgon iaf så har vi skolfotografering OmG!!! blir inge bra på bild men endel bilder blir jag bra på aja nu måste jag gå lillesyster skriker på mig att hon ska sitta vid datorn typ och spela!!


-Luundqviist- Miss you Åsa and Kimberly and Ellin

är dålig på att......

Hejhej alla sötnosar! asså jag har tänkt att ladda upp två bilder men de står typ bara spara bild asså de är hur konstigt som helst!! fattar ingenting. asså imorgon så har vi frilufts dag på Rödstu Hage vi ska spela fotboll där suger på fotboll de är inte roligt att spela fotboll vi ska ha matsäck me hos vi ska gå ditt och tillbaka kommer dö orkar inte gå.


idag har jag fått två bar byxor av mamma och pappa är skit snygga ska ha skolfoto på torsdag ska ha mina nya byxor  då :)

Kalas :)

Hejhej idag KLockan 16.00 så ska jag på kalas hos en kompis i min klass de ska bli kul och nästa helg kanske man ska på ett annat kalas :)


-Luundqviist- miss you Åsa and Kimberly and Ellin

På southside

Hejhej idag på dagen har jag vart me Tova sen kom Ellin så vi va på southside de va kul... :)




-Luundqviist- miss you Åsa and Kimberly

Angelica is the shit!!!!

Tjatja, har inte skrivit på ett tag men jag har varit med kompisar så har inte haft tid :D

Just nu sitter jag här med min syrra :D

Besök hennes blogg här: http://kangelicaa.blogg.se

see ya! <3

RSS 2.0