Jobbigt-.-

Hejhej bloggen!! Jag kan inte sitta hemma vid min data för den har gått sönder:( men min moster kan ha fixat den idag ;) * HOPPAS*.Jag har varit med Sandra hela dagen sitter hos henne vi sitter vid varsin data ;)



Svar på frågorna ;)

hejhej bloggen! Nu tänkte jag svara på era läsares frågor till mig!


Angelica ;)

Ja, Jag har en kusin + att du är min kusin ;)


Vanesa ;)

Jag gillar många faktiskt ;)

Frågestund


Vanne <3

Hejhej bloggen!! Inatt sov jag hos Natta min kompis :P vi hade rätt så kul :P. Vi gick till badhuset med Vanne och bada natta hade glömmt sina pengar hemma så jag fick bjuda henne på 20 kronor sen kom hennes mamma med alla pengar. Mamma och Pappa och Alexandra åkte till Heron city så alexandra fick göra något också :P. Sen gick jag natta och vanne till grillen för att äta odm delade på en 200 gramare hamburgare alltså jag tog en fish a'n chips (STAVNING)



En låt ...


hejhej bloggen!! Nu får ni en låt av mig som kommer här..


Braa eller dålig??








GLAD PÅSK!!! <333 ('.')

hejhej bloggen!! Idag är det påskafton och då ska man äta gott och sånt de ska bli jätte kul. Jag fick mina påskprestenter idag Kan lägga ut bilder på dom senare :). Dom är skit snygga och så ska bara få igång lilla rosa mini HP datorn men jag måste vänta en stund innan jag kan lägga ut bilderna på hur dom blev xD. Här får ni en påsk-  bild av mig ...

Sööt eller hur??





MIN FÖDDELSEDAG :P

hejhej bloggen!! här får ni se hur min föddelsedag :)




                                                   

RSS 2.0